haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Aggregaat op diesel

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Bent u op zoek naar een aggregaat op diesel met een groot vermogen? Bij TechRent in Amsterdam bieden wij verschillende aggregaten met uiteenlopende vermogens aan, zodat u altijd genoeg energievoorziening op locatie heeft. Al onze aggregaten voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Eenvoudig een aggregaat op diesel huren

Het huren van een aggregaat op diesel maken wij eenvoudig, zodat u zich goed kunt focussen op uw werkzaamheden. Of u nu werkzaam bent in de bouw & infra of juist offshore op een boorplatform een externe energiebron nodig heeft, met een aggregaat op diesel heeft u altijd het elektrisch vermogen voor uw project op locatie. Wij hanteren zeer transparante tarieven bij onze materieelverhuur, zodat u weet waar u aan toe bent. Het tarief is gebaseerd op een standaardgebruik van 56 uur per week, exclusief btw, transport en brandstof. Wilt u het aggregaat meer draaiuren laten maken? Dan rekenen wij hier een meerprijs voor.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een aggregaat op diesel nodig, bijvoorbeeld voor een project in Rotterdam? Onze technische professionals voorzien u van advies op maat voor uw toepassing. Vraag online een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar .

Bekijk ook eens

Takel huren Amsterdam | Aggregaat huren | Aggregaat verhuur Rotterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie