haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Aggregaat huren

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Wilt u graag een aggregaat huren voor een industriële toepassing? Deze vindt u in het ruime assortiment van TechRent in Amsterdam. Wij hebben een aggregaat met verschillende vermogens beschikbaar, waaronder 30, 50, 60, 100, 150, 200 en 500 kVA. Bij ons staat altijd een aggregaat te huur die bij uw behoefte past. Ons assortiment bestaat uit aggregaten in verschillende soorten en maten die geschikt zijn voor diverse industriële toepassingen in sectoren zoals maritiem & offshore, infra & bouw en industrie.

Neem direct contact opBekijk onze generatoren

Wat kunt u verwachten als u bij ons een aggregaat gaat huren?

Bij TechRent hebben wij iedere mogelijke aggregaat op diesel beschikbaar om te huren. De huur van het aggregaat regelen is niet lastig, maar het is wel belangrijk dat u het juiste vermogen kiest. Denk aan een aggregaat van 30, 50 of 60 kVA, maar ook aan een aggregaat van 100, 150, 200, of zelfs 500 en 1000 kVA. Werkt u in een omgeving met ontploffingsgevaar? Zeker voor deze omgevingen is het belangrijk om de huur van een gepast aggregaat te regelen. We hebben namelijk ook aggregaten met ATEX Zone II die u kunt huren. De kosten die u betaalt voor de huur van een aggregaat zijn bepaald op basis van de gemiddelde gebruiksduur van onze klanten: 8 uur per dag en 56 uur per week. Gebruikt u het aggregaat langer dan dat? Dan worden er extra kosten gerekend die we graag met u bespreken. Deze kosten verschillen per aggregaat en zijn mede afhankelijk van het vermogen van 30, 50, 60, 100, 150, 200 of 500 kVA.

Vertel ons uw wensen voor de huur van het juiste aggregaat

Wilt u een aggregaat huren, bijvoorbeeld voor een project in Rotterdam? Wat moet het vermogen ervan zijn? Wij hebben een aggregaat beschikbaar in 30, 50, 60, 100, 150, 200 en 500 kVA. En voor welke periode heeft u de energiebron nodig? Geef uw wensen aan ons door, zodat u een aggregaat ontvangt dat perfect bij uw toepassing aansluit. Maak uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Aggregaat verhuur Rotterdam | Aggregaat verhuur Amsterdam | Compressor Amsterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie