haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Aggregaat verhuur Amsterdam

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

TechRent is hét adres voor aggregaatverhuur in de regio Amsterdam. Door een aggregaat te huren zorgt u voor een efficiënte en voordelige energiebron voor uw project in Amsterdam of de omgeving ervan. Met ons ruime aanbod aan aggregaten, vindt u bij ons ongetwijfeld een exemplaar dat past bij uw wensen en behoeften.

Neem direct contact opBekijk onze generatoren

Voor elke situatie het juiste aggregaat in de verhuur bij ons bedrijf in Amsterdam

Ons aanbod aan aggregaten is enorm veelzijdig. Zo variëren de energiebronnen in vermogen van 5 tot 600 kVA. Ook qua toepassing verschillen de aggregaten die u kunt huren voor uw project in Amsterdam. U heeft keuze uit verschillende soorten die geschikt zijn voor zowel on- als offshore gebruik. Verschillende van onze aggregaten voldoen aan de ATEX Zone II norm.

U wilt een aggregaat huren voor uw project in Amsterdam, hoe werkt dat?

Het tarief dat u betaalt voor het huren van een aggregaat wordt bepaald op basis van een standaardgebruik van 8 uur per dag en 56 uur per week. Gebruikt u het aggregaat voor meer uren per week? Dan worden deze uren extra in rekening gebracht. De kosten die u betaalt voor een aggregaat uit de verhuur van ons bedrijf in Amsterdam, zijn dus afhankelijk van uw gebruik. Ook belangrijk om te weten is dat de tarieven exclusief transport, brandstof en onderhoud zijn.

Waarom u de juiste keuze maakt als u voor ons kiest

Er zijn verschillende redenen om voor ons verhuurbedrijf te kiezen als u een aggregaat wilt huren in Amsterdam. TechRent is namelijk dé specialist in apparatuur voor maritiem en offshore projecten. Alle producten uit ons assortiment voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen. Daarnaast kunt u altijd rekenen op ons ingenieurs en technische professionals. Zij adviseren u zowel op operationeel als financieel vlak over de meest effectieve oplossing voor uw project. Zo bereikt u altijd maximale efficiëntie.

Welk aggregaat uit onze verhuur is het meest geschikt voor uw project in Amsterdam?

Weet u al precies wat voor aggregaat u graag wilt huren? Neem dan direct contact met ons op en u ontvangt direct meer informatie over de mogelijkheden. Weet u niet zeker welk aggregaat uit ons.

Bekijk ook eens

Aggregaat verhuur rotterdam | Compressor amsterdam | Compressor dnv frame

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie