haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Aggregaatverhuur in Amsterdam

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

TechRent is hét adres voor aggregaatverhuur in regio Amsterdam. Door een aggregaat te huren, zorgt u voor een efficiënte en voordelige energiebron voor uw project in Amsterdam of de omgeving ervan. In ons ruime aanbod aan aggregaten vindt u ongetwijfeld een exemplaar dat past bij uw wensen en behoeften.

Neem direct contact opBekijk onze generatoren

Vind de passende energiebron bij onze aggregaatverhuur in Amsterdam

Het aanbod bij onze aggregaatverhuur in Amsterdam is enorm veelzijdig. Zo variëren de energiebronnen in vermogen van aggregaten met 5 kVA tot aggregaten met een vermogen van wel 500 kVA. U heeft keuze uit verschillende soorten, die te huren zijn voor zowel offshore gebruik als voor onshore gebruik in Amsterdam en omgeving. Daarnaast werken ze op verschillende brandstoffen; we hebben verschillende dieselaggregaten beschikbaar.

U wilt een aggregaat huren voor uw project in Amsterdam, hoe werkt dat?

Het tarief dat u betaalt voor het huren van een aggregaat in Amsterdam wordt bepaald op basis van een standaardgebruik van 8 uur per dag en 56 uur per week. Gebruikt u het aggregaat voor meer uren per week? Dan worden deze uren extra in rekening gebracht. De kosten die u betaalt bij onze aggregaatverhuur in Amsterdam zijn dus afhankelijk van uw eigen gebruik. Onze tarieven zijn exclusief transport en brandstof.

Waarom u de juiste keuze maakt als u voor ons kiest

TechRent is dé specialist in apparatuur voor maritiem en offshore projecten, maar iedere generator is ook te huren voor industriële- en infratoepassingen in regio Amsterdam. Alle producten uit ons assortiment voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen. Daarnaast kunt u altijd rekenen op de ingenieurs en technische professionals van TechRent in Amsterdam op het gebied van aggregaatverhuur. Zij adviseren u zowel op operationeel als financieel vlak over de meest effectieve oplossing voor uw project. Zo bereikt u altijd maximale efficiëntie.

Ontvang advies over het meest geschikte aggregaat voor uw project

Neem contact met ons op om het meest geschikte aggregaat of compressor voor uw project in Amsterdam te huren. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar als u meer informatie wilt over onze aggregaatverhuur in Amsterdam. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Aggregaat verhuur Amsterdam |Compressor Amsterdam | Compressor dnv frame

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie