haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Aggregaatverhuur in Rotterdam

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Met de aggregaatverhuur van TechRent vindt u altijd een energiebron die past bij uw project in Rotterdam. Bij ons kunt u een aggregaat huren in alle soorten en maten voor iedere toepassing in Rotterdam. Het vermogen varieert van 5 kVA tot wel 600 kVA. Zelfs voor zones met ontploffingsgevaar hebben wij de juiste energiebron. We hebben namelijk ook aggregaten in ons assortiment die voldoen aan de ATEX Zone II norm.

Neem direct contact opBekijk onze generatoren

Waar rekent u op bij aggregaatverhuur voor uw project in Rotterdam?

Vele tevreden opdrachtgevers zijn u al voorgegaan. Dat is uiteraard niet zonder reden! Bij ons rekent u altijd op duidelijkheid. Zo hanteren we vaste tarieven voor dieselaggregaat dat u kunt huren voor uw project in Rotterdam. Het tarief is gebaseerd op een vast aantal draaiuren per week, namelijk 56. Gebruikt u het aggregaat voor meer uren dan dat? Dan worden er extra kosten gerekend per extra uur. Houd er ook rekening mee dat alle tarieven bij onze aggregaatverhuur exclusief transport naar Rotterdam en brandstof zijn. Uiteraard zijn de tarieven anders voor de aggregaten van verschillende vermogens.

Advies nodig bij het huren van een aggregaat in regio Rotterdam?

Wilt u voor een project in Rotterdam een aggregaat huren? Maar weet u niet precies welke aggregaat uit de verhuur van ons bedrijf nabij Rotterdam het meest geschikt is voor uw toepassing? Hierover adviseren wij u graag. Vertel ons uw wensen en de specificaties van uw project. Op basis daarvan adviseren wij u welk aggregaat er het beste bij past.

Vraag advies bij het huren van een aggregaat in regio Rotterdam

Wilt u een aggregaat of een compressor voor uw project in Rotterdam huren, maar weet u niet precies welke aggregaat uit onze aggregaatverhuur het meest geschikt is voor uw toepassing? Hierover adviseren wij u graag. Vertel ons uw wensen en de specificaties van uw project, dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Aggregaat verhuur Amsterdam |Compressor Amsterdam | Compressor dnv frame

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie