haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Compressor Amsterdam

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Heeft u een compressor nodig voor uw project in Amsterdam? Dan is TechRent het bedrijf voor u. Of u nu een onshore of offshore compressor nodig heeft, bij ons bent u ervoor aan het juiste adres. Onze compressoren werken op diesel en bieden u alle functionaliteit die u nodig heeft. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem direct contact opBekijk onze compressoren

Duidelijkheid over de prijs bij het huren van een compressor in Amsterdam

Wanneer u bij ons een compressor huurt, bijvoorbeeld voor een tijdelijk project in Amsterdam, kunt u altijd rekenen op een vaste prijs. De tarieven zijn afhankelijk van het formaat van de compressor. Deze variëren van 4 m³ tot 30m³. Het vaste tarief is gebaseerd op een gebruik van maximaal 56 uur per week. Gaat u daar overheen, dan zijn daar extra kosten aan verbonden.

Waarom wij dé partner zijn voor het huren van een compressor in de buurt van Amsterdam

Door een compressor te huren bij TechRent, weet u zeker dat u een apparaat van de hoogst mogelijke kwaliteit ontvangt. Daarbij voldoen al onze producten aan de strengste milieu- en veiligheidseisen. Om de maximale functionaliteit te behalen met uw compressor, voorzien wij u graag van professioneel advies. Neem hiervoor contact op via +31 (0)85 273 30 83. Ook als u ons iets wilt vragen belt u ons via dit nummer.

Bekijk ook eens

Compressor dnv frame | Compressor verhuur | Compressor Rotterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie