haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Compressor met DNV frame

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Werk op een veilige manier dankzij een compressor in een DNV-frame. Zeker wanneer u bijvoorbeeld op een offshore platform werkt, wilt u deze zekerheid. Een compressor met DNV-frame biedt u dit. TechRent in Amsterdam heeft verschillende compressoren voor de offshore sector ter verhuur beschikbaar.

Neem direct contact opBekijk onze compressoren

Voor elk project een geschikte compressor in een DNV-frame

Voor offshore gebruik ontvangt u onze compressoren in gecertificeerde DNV 2.7-1 hijsframes, inclusief een gecertificeerde staaldraad 4-sprong. Deze DNV-frames zijn een robuuste constructie om de offshore compressor veilig te kunnen hijsen van vanaf het schip naar bijvoorbeeld een boorplatform. Alle compressoren zijn voorzien van een vonkenvanger en nakoeler. Ook kunnen wij ze uitvoeren met ‘overspeed valves’, gasdetectie en een elektrische of luchtgestuurde Emergency Shutdown (ESD) voor veilig gebruik in explosiegevaarlijke zones. Welke compressorcapaciteit zoekt u voor uw offshore platform? Gaat het slechts om lichte industriële werkzaamheden of wenst u een hoge capaciteit? Wat uw wensen ook zijn, bij TechRent in Amsterdam vindt u altijd de compressor met DNV-frame die u nodig heeft. Onze compressoren variëren namelijk van 4 m³ tot 27 m³. Naast een compressor met DNV-frame hebben wij ook nog andere offshore equipment beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan offshore generatoren.

Ontdek de mogelijkheden van onze compressoren

Wilt u een compressor met DNV frame huren die voldoet aan de strengste kwaliteitseisen, en daarbij profiteren van transparante tarieven? Neem dan snel contact met ons op. Bel hiervoor naar +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Compressor verhuur | Compressor Rotterdam | Diesel compressor

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie