haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Compressor in Rotterdam

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Welke compressor past het beste bij de werkzaamheden die u wilt uitvoeren in Rotterdam? TechRent adviseert u er graag over. Wat voor project u ook heeft, wij hebben altijd de juiste compressor in de verhuur staan. Met het juiste materieel zorgt u voor maximale efficiëntie van uw werkzaamheden.

Neem direct contact opBekijk onze compressoren

De juiste compressor voor elk project in regio Rotterdam

Wilt u een compressor huren omdat u onshore werkzaamheden wilt uitvoeren in Rotterdam of omgeving? Of zoekt u juist een offshore compressor voor werkzaamheden op bijvoorbeeld een boorplatform? Wat uw wensen ook zijn, bij ons verhuurbedrijf nabij Rotterdam vindt u altijd een compressor die erbij past. Zowel onze onshore als offshore compressoren met DNV-frame zijn verkrijgbaar in formaten variërend van 4 m³ tot 27 m³. Wanneer u een compressor huurt bij TechRent nabij Rotterdam, komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij werken namelijk met vaste tarieven. Deze tarieven hebben we gebaseerd op een werkduur van 56 uur per week, de gemiddelde gebruiksduur van al onze opdrachtgevers. Wanneer u de compressor meer dan dat gebruikt, zijn daar wel extra kosten aan verbonden.

Vraag direct de compressor aan voor uw project

Wilt u een persoonlijk advies ontvangen voor het huren van een compressor voor uw project in regio Rotterdam? Of wilt u direct een dieselcompressor huren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Diesel compressor | Hijsmiddelen | Takel verhuur

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie