haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Compressor verhuur

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Bij de compressorverhuur van TechRent in Amsterdam bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Iedere compressor die u bij ons kunt huren voldoet namelijk aan de strengste eisen die worden gesteld op het gebied van milieu en veiligheid. Daarbij bieden wij u ook nog eens uitstekende service aan wanneer u ervoor kiest om de huur van uw compressor via ons te regelen.

Neem direct contact opBekijk onze compressoren

Welke compressoren zijn beschikbaar bij onze compressorverhuur?

Bij compressorverhuur TechRent in Amsterdam is het mogelijk om voor ieder project een geschikte compressor te huren. Wij verhuren compressoren voor verschillende sectoren, waaronder industrie, infra en maritiem. Daarnaast zijn wij dé betrouwbare partij voor verschillende on- en offshore compressoren, zoals de compressoren in een DNV-frame of Zone II/rig-safe compressoren. U heeft bij ieder soort compressor die bij ons te huur staat de keuze uit verschillende formaten. Zo bieden wij compressoren in de formaten 4 m³ tot 27 m³ te huur aan. Ieder compressor die bij ons kunt huren is een dieselcompressor.

Wat zijn de kosten van de huur van een compressor?

Voor een compressor uit onze verhuur betaalt u altijd een vast tarief. Dit tarief is afhankelijk van het type compressor dat u huurt. Het vaste tarief is gebaseerd op gebruik van 8 uur per dag en 45 uur per week. Gebruikt u de compressor meer dan dat? Dan komen er bovenop het vaste tarief nog extra kosten. De prijs die u betaalt voor de huur van een compressor is exclusief VAT, transport, brandstof en onderhoud.

Wat zijn de kosten om een compressor te huren?

Bij onze compressorverhuur betaalt u altijd een vast tarief voor een on- of offshore compressor. Dit tarief is afhankelijk van het type compressor dat u huurt. Het vaste tarief is gebaseerd op gebruik van 56 uur per week. Wilt u de compressor huren voor een intensiever gebruik? Dan komen er boven op het vaste tarief nog extra kosten bij. De prijs die u betaalt voor de huur van een compressor is exclusief btw, transport en brandstof.

Ontvang persoonlijk advies voor de huur van een compressor

Weet u niet zeker welke compressor het meest geschikt is om te huren voor de werkzaamheden die u wilt gaan uitvoeren? Neem dan direct contact met onze compressorverhuur op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83 en vertel ons meer over de specificaties van uw project. Onze specialisten helpen u dan graag met een effectieve oplossing. 

Bekijk ook eens

Compressor Rotterdam | Diesel compressor | Hijsmiddelen

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie