haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Dieselaggregaat in Amsterdam

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

 

Bent u op zoek naar een dieselaggregaat voor een project in regio Amsterdam? TechRent heeft de oplossing voor u! Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van materieel voor verschillende on- en offshore technische sectoren. Al het materieel van TechRent in Amsterdam voldoet aan de hoogst geldende veiligheids- en milieueisen, zodat u in iedere omgeving veiligheid garandeert.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Huur eenvoudig een dieselaggregaat voor uw project in regio Amsterdam

Dankzij een dieselaggregaat heeft u altijd het juiste elektrische vermogen op uw projectlocatie in regio Amsterdam. Of het nu gaat om een bouwput of een offshore boorplatform, dankzij een dieselaggregaat is er altijd voldoende energie aanwezig. Wilt u graag een aggregaat huren? Bespreek dan welk vermogen u nodig heeft; onze aggregaten variëren van 10 kVA tot wel 1000 kVA. Bovendien hebben we ook speciale compressoren voor on- en offshore gebruik in het assortiment. Daarnaast hebben wij ook nog ander technisch materieel beschikbaar, zoals hijsmaterialen en heftrucks. Met de hulp van TechRent wordt ieder project efficiënt en effectief ingericht.

Schakel onze technische specialisten in voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor aggregaatverhuur in Amsterdam, bijvoorbeeld omdat u een dieselaggregaat nodig heeft? Dan staan onze technische specialisten klaar om met u mee te denken over de praktische én financiële kant, zodat u de meest effectieve oplossing voor uw vraagstuk krijgt. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Takel huren Amsterdam | Aggregaat huren | Aggregaat verhuur Rotterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie