haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Dieselcompressor

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Wilt u een dieselcompressor huren voor on- of offshore gebruik? In beide gevallen bent u bij TechRent in Amsterdam aan het juiste adres. Wij zijn een verhuurbedrijf gespecialiseerd in technisch materieel, waaronder compressoren en aggregaten.

Neem direct contact opBekijk onze compressoren

Voor elk project vindt u de juiste dieselcompressor

In het aanbod van onze compressorverhuur vindt u een enorme veelzijdigheid aan uitvoeringen van de dieselcompressor. Deze zijn geschikt voor verschillende toepassingen, variërend van infra tot maritiem en industrieel. De capaciteit van onze dieselcompressoren varieert van 4 m³ tot 27 m³. De dieselcompressor kan voorzien zijn van gasdetectie of een DNV-frame. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat uw wensen dus ook zijn, bij ons is altijd het juiste materieel te huren. U bent hierbij verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Dit garanderen wij omdat al onze producten voldoen aan de strengst geldende eisen op het gebied van milieu en veiligheid.

Vraag om advies bij uw keuze voor de juiste dieselcompressor

Heeft u een dieselcompressor nodig maar weet u niet helemaal zeker welke capaciteit voldoet voor uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. U ontvangt van ons advies op maat over het beste technisch materieel voor uw toepassing. Op deze manier werkt u zo effectief én efficiënt mogelijk. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Hijsmiddelen | Takel verhuur |
Offshore equipment

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie