haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Diesel compressor

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Wilt u een diesel compressor huren voor onshore of voor offshore? In beide gevallen bent u bij TechRent uit Amsterdam aan het juiste adres. Wij zijn een verhuurbedrijf gespecialiseerd in technisch materieel, waaronder compressoren en aggregaten. Door uw materieel bij ons te huren bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Hier garanderen wij u van omdat al onze producten voldoen aan de strengst geldende eisen op het gebied van milieu en veiligheid.

Neem direct contact opBekijk onze compressoren

Voor elk project de juiste diesel compressor

In ons aanbod vindt u een enorme veelzijdigheid aan uitvoeringen van de diesel compressor. Geschikt voor onshore of offshore. Met een formaat van 4 m³ tot aan 30 m³. Met aftercooler of uitgevoerd in een DNV case. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat uw wensen dus ook zijn, bij ons is altijd het juiste materieel te huren.

Advies bij uw keuze voor de juiste diesel compressor

Weet u niet helemaal zeker welk formaat diesel compressor voldoet voor uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. U ontvangt van ons advies op maat. Op deze manier kunt u zo efficiënt mogelijk werken. Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het stellen van een vraag mag u natuurlijk ook altijd contact opnemen. Bel ons via +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Hijsmiddelen | Takel verhuur |
Offshore equipment

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie