haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

DNV-frame huren

Home » DNV-frame huren
Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

 
Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf om een DNV-frame te huren? Dan kunt u terecht bij TechRent uit Amsterdam. In ons aanbod vindt u het DNV-frame of de DNV-skid die u kunt huren voor uw werkzaamheden. Een van onze specialisten denkt graag met u mee om het perfecte materieel voor uw klus te vinden.
Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Een DNV-frame of DNV-skid van hoogwaardige kwaliteit kunt u bij ons huren

Het DNV-frame dat u bij ons kunt huren, is een robuuste constructie waarmee bijvoorbeeld offshore compressors veilig vanaf een schip naar een boorplatform gehesen kunnen worden. Ook met een DNV-skid, die u eveneens kunt huren, brengt u materiaal op een veilige manier van- en aan land, of van een schip op een platform of ander schip. Wij vertellen u graag meer over de verschillende opties die wij op het gebied van offshore frames aanbieden. Ieder DNV-frame en iedere DNV-skid is voor kortere of langere tijd te huren. Door te kiezen voor het huren van offshore equipment, bespaart u aanschafkosten en onderhoudskosten, terwijl u wel altijd met materieel werkt dat aan de strengste kwaliteitseisen voldoet.

Neem vandaag nog contact met onze hef- en hijsexperts op

Wanneer u een DNV-frame of DNV-skid wilt huren, neemt u direct contact met ons team op. Bel naar +31 (0)85 273 30 83, dan helpen wij u met het vinden van het beste materieel voor uw werkzaamheden. Het maakt daarbij niet uit of u op zoek bent naar een DNV-frame of DNV-skid, of bijvoorbeeld naar rigging materiaal. Wij staan ook voor u klaar wanneer u materieel voor gebruik in de industrie nodig heeft.