haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Generator op diesel

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Bent u op zoek naar een generator op diesel voor een on- of offshore project? Bij TechRent in Amsterdam zijn we gespecialiseerd in de verhuur van technisch materieel, waaronder generatoren. Iedere generator op diesel die wij ter verhuur aanbieden voldoet aan de strenge richtlijnen op het gebied van veiligheid en milieu. Onze generatoren zijn voorzien van een vonkenvanger en worden geleverd op een stalen onderframe met heftruck sloffen. Daarnaast is het ook mogelijk om ‘overspeed valves’ en een Emergency Shutdown (ESD) uit te laten voeren op de generator voor veilig gebruik in explosiegevaarlijke zones.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Waar gaat u de generator op diesel voor gebruiken?

Generatoren zijn de perfecte oplossing wanneer u op locatie extra energiecapaciteit nodig heeft. Zeker voor projecten waarbij belasting van het energienetwerk anders te hoog wordt, kan een generator uitkomst bieden. Voor iedere sector hebben wij de perfecte generator op diesel beschikbaar. Het bereik varieert namelijk van 5 tot wel 1000 kVA. Wij bieden generatoren voor onder andere de volgende sectoren:

Wij hanteren transparante tarieven gebaseerd op een gebruik van 56 uur per week. Gebruikt u de generator op diesel meer? Dan worden hier extra kosten voor berekend. Daarnaast zijn de tarieven exclusief btw, transport en brandstof.

Reserveer de generator die u nodig heeft

Wilt u graag een generator op diesel reserveren bij onze generatorverhuur? Wij voorzien u graag van een deskundig advies op maat, gebaseerd op uw toepassing. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Takel huren Amsterdam | Aggregaat huren | Aggregaat verhuur Rotterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie