haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Hijsmiddelenverhuur

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

De juiste hijsmiddelen voor elk project vindt u in de hijsmiddelenverhuur van TechRent in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van materieel voor de industriële sector. Met onze hijsmiddelen weet u zeker dat u de best mogelijke kwaliteit ontvangt. Dat komt doordat al het materieel in onze hijsmiddelenverhuur getest wordt op basis van de strengst geldende richtlijnen op het gebied van milieu en veiligheid.

Neem direct contact opBekijk onze hef- & hijsmaterialen

Kies uit een veelzijdig aanbod met hijsmiddelen

Dankzij ons ruime aanbod vindt u altijd de hijsmiddelen die het meest geschikt zijn voor de werkzaamheden die u wilt verrichten. Het materieel is bestand tegen zware omstandigheden en is daarom uitermate geschikt voor zowel de on- als de offshore sector. Van industriële werkzaamheden tot werken in de infra – met ons materieel voert u het allemaal uit. In onze hijsmiddelenverhuur vindt u verschillende hijsmiddelen en ander verplaatsingsmaterieel, waaronder:

Dit is slechts een kleine selectie van ons totale aanbod aan hijsmiddelen en andere apparatuur. Bekijk ons assortiment online om te zien welke soorten hijsmiddelen u bij ons kunt huren voor maximale efficiëntie.

Schakel onze hijsmiddelenverhuur in voor uw project

Voor welke werkzaamheden heeft u hijsmiddelen nodig? Dat is belangrijk, want met het juiste materieel voert u uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit. Wij adviseren u daarom graag vanuit onze ervaring, zodat u het meeste voordeel haalt uit de apparatuur bij onze hijsmiddelenverhuur. Voor persoonlijk advies neemt u contact met ons op via +31 (0)85 273 30 83. Uiteraard zijn we via dit telefoonnummer ook bereikbaar voor vragen.

Bekijk ook eens

Takel verhuur | Offshore equipment | Rig safe compressor verhuur

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie