haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Hijsmiddelen

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

De juiste hijsmiddelen voor elk project vindt u in de verhuur van TechRent uit Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van materieel voor de industriële sector. Met de hijsmiddelen uit onze verhuur weet u zeker dat u de best mogelijke kwaliteit ontvangt. Dat komt doordat alle hijsmiddelen die wij verhuren getest worden op basis van de strengst geldende richtlijnen voor milieu en veiligheid.

Neem direct contact opBekijk onze hef- & hijsmaterialen

Kies uit een veelzijdig aanbod aan hijsmiddelen in de verhuur

Met een ruim aanbod vindt u bij ons altijd de hijsmiddelen die het meest geschikt zijn voor de werkzaamheden die u wilt verrichten. Het materieel is bestand tegen zware omstandigheden en is daarom uitermate geschikt voor zowel de onshore als de offshore sector. In onze verhuur vindt u verschillende hijsmiddelen, waaronder:

  • Luchtkettingtakels
  • Handkettingtakels
  • Balkklemmen
  • Portaalkranen

Dit is slechts een kleine selectie van ons totale aanbod aan hijsmiddelen. Bekijk ons assortiment online om te zien welke soorten hijsmiddelen u bij ons kunt huren. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Kom erachter welke hijsmiddelen u het beste kunt gebruiken

Voor welke werkzaamheden heeft u de hijsmiddelen uit onze verhuur nodig? Dat is belangrijk, want met het juiste materieel voert u uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit. Wij adviseren u daarom graag, zodat u het meeste voordeel haalt uit het huren van uw hijsmiddelen. Voor persoonlijk advies neemt u contact op via +31 (0)85 273 30 83. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verhuren van hijsmiddelen? Of wilt u wat vragen? Neem ook dan zeker contact op via eerdergenoemd nummer.

Bekijk ook eens

Takel verhuur | Offshore equipment | Rig safe compressor verhuur

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie