haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Hijsmiddelenverhuur

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

De juiste hijsmiddelen voor elk project vindt u in de hijsmiddelenverhuur van TechRent in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van apparatuur voor bedrijven in de industriële sector. Een van onze experts denkt graag met u mee om het beste materieel voor uw project te vinden. Zo weet u zeker dat u de juiste hijsmiddelen uit onze verhuur kunt huren, of u nu in Amsterdam, Delfzijl of elders aan het werk bent.

Neem direct contact opBekijk onze hef- & hijsmaterialen

Wij bieden hijsmiddelen van de beste kwaliteit in de verhuur aan

Dankzij ons ruime aanbod voor verhuur kunt u altijd de hijsmiddelen huren die geschikt zijn voor uw werkzaamheden. Het materieel is bestand tegen zware omstandigheden en is daarom uitermate geschikt voor zowel de onshore als de offshore sector. Al het materieel in onze hijsmiddelenverhuur wordt getest op basis van de strengst geldende richtlijnen op het gebied van milieu en veiligheid. Daarom bent u met de hijsmiddelen die u bij ons kunt huren, verzekerd van de beste kwaliteit.

Het juiste materieel voor ieder project

Van industriële werkzaamheden tot het werken in de infra – met ons materieel is het allemaal mogelijk. In onze hijsmiddelenverhuur vindt u onder andere de volgende hijsmiddelen en ander verplaatsingsmaterieel:

Dit is slechts een kleine greep uit het totale assortiment aan hijsmiddelen en andere apparatuur die u bij onze hijsmiddelenverhuur kunt huren. Bekijk ons aanbod voor de verhuur online en ontdek voor welke hijsmiddelen u bij ons terecht kunt.

Neem voor hijsmiddelenverhuur direct contact met ons op

Voor welke werkzaamheden wilt u hijsmiddelen huren? Dat is belangrijk om te weten, want met het juiste materieel voert u uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit. Als uw hef- en hijsspecialist adviseren wij u daarom graag, zodat u met de apparatuur van onze hijsmiddelenverhuur zo efficiënt mogelijk werkt. Voor persoonlijk advies neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83.