haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Een kettingtakel huren

 

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

 

Wilt u graag een kettingtakel huren voor het makkelijker maken van elke zware takelklus? Bij TechRent in Amsterdam hebben we een ruim aanbod kettingtakels voor al uw werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van industriële apparatuur, waaronder een kettingtakel. Elke takel voldoet aan strenge veiligheidseisen en helpt u bij het succesvol volbrengen van uw werkzaamheden.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Altijd een kettingtakel huren die past bij uw werkzaamheden

Wanneer u besluit om een kettingtakel te huren, is het belangrijk om te kijken welke types wij in de verhuur hebben. U wilt tenslotte een takel die past bij uw werkzaamheden en het gewicht kan dragen. Denkt u aan hijsklussen die bestaan uit het takelen, het verplaatsen en het laten zakken van zware voorwerpen. Ieder kettingtakel die in de verhuur is, is voorzien van een draaiende onder- en bovenhaak met een hoogwaardige gegalvaniseerde lastketting. U kiest zelf welke kettingtakel u wilt huren. Onze ervaren vakmensen voorzien u graag van deskundig advies over de verhuur zodat u de juiste takel kiest voor maximale efficiëntie. Zo kiest u uit verschillende soorten takels, zoals rateltakels, maar ook luchttakels.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij staan te allen tijde voor u klaar met deskundig advies over welke kettingtakel u bij ons kunt huren. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuur van industriële apparatuur, zoals een kettingtakel, kunnen wij u voorzien van de juiste apparatuur. Neem hiervoor gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83 of vul ons contactformulier in. Bij ons slaagt u gegarandeerd in uw zoektocht naar het juiste hijsmateriaal.

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie