haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Offshore equipment

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

TechRent uit Amsterdam is een verhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van offshore equipment. Van compressoren en hijsmiddelen tot tanks en containers – in ons uitgebreide assortiment vindt u zeker het materieel dat u nodig heeft.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Voor alle werkzaamheden het juiste offshore equipment

Offshore equipment moet voornamelijk erg robuust zijn en tegen een stootje kunnen. Daarnaast moet het voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen, zeker wanneer u aan projecten met ontploffingsgevaar werkt. Ons materieel is in verschillende uitvoeringen beschikbaar, bijvoorbeeld variërend in capaciteit. In ons assortiment vindt u onder andere:

Wij weten als geen ander waar ons materieel geschikt voor is. Vraag dus zeker naar advies op maat van onze specialisten om te weten welke offshore equipment het meest effectief is voor uw project.

Welk offshore equipment wilt u gaan huren?

Werkt u aan een maritiem of offshore project en weet u al exact welke equipment u precies wilt huren? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via +31 (0)85 273 30 83 en vertel ons wat uw wensen zijn. Dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden die we te bieden hebben. Uiteraard zijn wij via eerdergenoemd telefoonnummer ook bereikbaar voor vragen.

Bekijk ook eens

Rig safe compressor verhuur | Rigging materiaal | Takel huren Amsterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie