haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Een offshore frame huren

Home » Een offshore frame huren
Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

 
Het juiste offshore frame voor uw werkzaamheden kunt u bij ons huren. Bij TechRent uit Amsterdam hebben we namelijk een uitgebreid aanbod aan frames, skids en ander materieel dat u wellicht voor een kortere of langere periode nodig heeft. Een van onze experts helpt u graag om te vinden wat u zoekt.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Als u een offshore frame of skid wilt huren, rekent u op onze expertise

Met een offshore frame of skid om te huren, kunt u zware materialen en machines veilig van een schip naar bijvoorbeeld een boorplatform verplaatsen. Als u ervoor kiest om offshore equipment bij ons te huren, bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Ieder offshore frame en iedere skid die u kunt huren, voldoet namelijk aan de strengste milieu- en veiligheidseisen. Kies bijvoorbeeld voor een robuust DNV-frame uit ons aanbod voor het veilig verplaatsen van materialen. Wij staan niet alleen voor u klaar wanneer u materiaal voor gebruik in de scheepvaart nodig heeft. U rekent ook op ons als uw hef- en hijsspecialist in andere branches, zoals de industrie en infra.

Bel ons direct en stel al uw vragen over offshore frames

Wilt u graag meer weten over het huren van een offshore frame of skid? Dan staat een van onze vakmensen klaar om met u in gesprek te gaan en al uw vragen te beantwoorden. Bel vandaag nog naar +31 (0)85 273 30 83, dan helpen wij u verder. Ook als u interesse heeft in onze overige dienstverlening, bijvoorbeeld in het huren van een aggregaat, horen we dat graag. Binnen de kortste keren kunt u aan de slag gaan met het meest geschikte materieel voor uw klus!