haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Offshore generatoren

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Dankzij offshore generatoren heeft u hoge energiecapaciteit op locatie, terwijl de veiligheid op ieder moment gewaarborgd wordt. Onze generatoren zijn namelijk voorzien van gecertificeerd DNV/Lloyd hijsframes en voldoen aan de hoogst geldende milieu- en veiligheidseisen. Bovendien is het mogelijk om onze dieselgeneratoren uit te voeren met ‘overspeed valves’ en een elektrische of luchtgestuurde Emergency Shutdown (ESD).

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

De beste offshore generatoren voor uw toepassing

Uiteraard is het afhankelijk van de gewenste toepassing welke offshore generatoren u nodig heeft. Wat voor vermogen wordt er gevraagd op de offshore locatie? Voor welke tijdsduur heeft u de generatoren op diesel nodig? Op basis van deze vragen bekijken we welke generator het best bij uw wensen past. Daarnaast hebben wij nog andere offshore equipment beschikbaar bij TechRent, zodat u al uw materieel in één keer kunt huren. Naast de generatoren is bijvoorbeeld rigging materiaal onmisbaar op een offshore locatie. Een rig-safe compressor en andere rigging materialen zijn speciaal ontwikkeld om extreme omstandigheden te weerstaan en optimale veiligheid te bieden.

Vraag advies van onze technische specialisten

Heeft u één of meerdere offshore generatoren nodig? De technische specialisten van TechRent in Amsterdam geven advies op maat voor uw toepassing. Op deze manier bieden we u de meest effectieve en efficiënte oplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een van onze offshore generatoren reserveren? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Takel huren Amsterdam | Aggregaat huren | Aggregaat verhuur Rotterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie