haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Over TechRent

TechRent is gespecialiseerd in de verhuur van industriële apparatuur. Al onze producten en diensten voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen. De ingenieurs en technische professionals van TechRent adviseren u over de meest effectieve oplossing voor uw project, dus niet alleen operationeel maar ook financieel bereikt u de maximale efficiëntie.

De industrieën waarin TechRent actief is, zijn: Petrochemie, Offshore, Scheepsbouw, Stralen en Coaten, Staalproductie, Industrie, Evenementen.

booreiland

Geschiedenis

TechRent is in 2014 ontstaan.

Er wordt nauw samen gewerkt met de engineers van Gerritsen On-& Offshore Services. Gerritsen On- & Offshore is een bedrijf dat al 50 jaar producten en diensten levert aan de sectoren: Maritiem & Offshore, Petrochemie en industrie.

Dit resulteert in een brede technische kennis en betrokkenheid van de technische professionals van TechRent in deze complexe en veeleisende sectoren.

Door die kennis in deze complexe branches kunnen we u van dienst zijn in vrijwel elke branche waar technisch materiaal toegepast wordt. Om deze redenen zijn wij ook actief geworden in de branches infra & bouw, en de evenementen branche.

Techrent Logo

Neem direct contact met ons op

  • of

Bel of stuur een e-mail