haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Pneumatische takel huren

 

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

 

Wilt graag een pneumatische takel huren voor het succesvol uitvoeren van uw werkzaamheden in de omgeving van Amsterdam en Rotterdam? De draagcapaciteit van de pneumatische takel is afhankelijk van het model dat u besluit te huren voor uw werkzaamheden in regio Amsterdam en Rotterdam. In ons assortiment vindt u meerdere takels met een variërende draagcapaciteit. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van industriële apparatuur, zoals een pneumatische takel.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Maximale veiligheid door een pneumatische takel te huren bij ons in Amsterdam

Bij TechRent in Amsterdam, nabij Rotterdam, kunt u terecht voor de verhuur van een pneumatische takel. Met deze takel zorgt u ervoor dat uw medewerkers op een veilige manier zware materialen tillen of verplaatsen. Een pneumatische takel wordt door veel bedrijven gebruikt voor werkzaamheden waarbij zwaar tillen en trekken nodig is. Deze takel maakt gebruik van perslucht waardoor het tillen van zware producten een stuk eenvoudiger is. Ze worden vaak aangetroffen bij assemblagelijnen en in magazijnen. Denk bijvoorbeeld aan fabrieken waar met explosieve stoffen wordt gewerkt. De pneumatische takel die bij ons in de verhuur staat, maakt gebruik van een luchtmotor, waardoor er geen explosie kan ontstaan.

De voordelen van het huren van een pneumatische takel

Het huren van een pneumatische takel bij ons in Amsterdam of Rotterdam levert u een aantal voordelen op. De takels zorgen voor een veiligere werkomgeving voor uzelf en uw personeel. Daarnaast geven ze geen schokbewegingen tijdens het starten, hijsen en stoppen. Ook hebben de takels een variabele hijssnelheid. Of u nu werkzaam bent in de maritiem & offshore of infra & bouw, elke pneumatische takel die bij ons in de verhuur is, is toepasbaar in diverse industrieën.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u voor uw bedrijf in regio Amsterdam of Rotterdam een pneumatische takel huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van de verhuur? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel naar +31 (0)85 273 30 83 of vul ons contactformulier in. Samen met onze experts komt u tot de beste oplossing en werkt u zo effectief én efficiënt mogelijk.

Bekijk ook eens:

Rateltakels huren Rotterdam | Rig-safe compressorverhuur | Kettingtakel Huren

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie