haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Rig-safe compressorverhuur

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Met een rig-safe compressor uit de compressorverhuur van TechRent in Amsterdam weet u zeker dat u de allerhoogste kwaliteit ontvangt. Omdat wij ons materieel uitvoerig testen op de strengst geldende normen op het gebied van veiligheid en milieu, kunnen wij u garanderen van deze kwaliteit. Bent u van plan om een rig-safe compressor te huren? Of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Wij voorzien u altijd van een passend advies en bieden de meest effectieve oplossing voor uw vraag.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Vind de juiste rig-safe compressor bij onze compressorverhuur

Een rig-safe compressor betekent eigenlijk dat de compressor veilig is bevonden voor ontploffingsgevaarlijke gebieden en andere risicovolle projectomgevingen. Rig-safe compressoren zijn vrij van elektra en worden luchtgeschakeld. U ontvangt de rig-safe compressoren in een gecertificeerd DNV-hijsframe, inclusief gecertificeerde staaldraad 4-sprong. De rig-safe compressoren zijn voorzien van een vonkenvanger inclusief uitlaat, een ‘overspeed valve’ en een Emergency Shutdown-functie (ESD). Daarnaast heeft TechRent ATEX Zone II-compressoren voor gebruik in explosiegevaarlijke gebieden/zones. Een rig-safe compressor huren is mogelijk voor zowel grote als kleine projecten. U kunt deze compressoren bij ons namelijk huren in formaten variërend van 4 m³ tot aan 27 m³. Ze worden zowel op on- als offshore locaties gebruikt. Ook zijn er verschillende accessoires te huren om het maximale uit de rig-safe compressor te halen. Wij hebben de volgende accessoires in de compressorverhuur beschikbaar voor een rig-safe compressor:

  • Luchtslang 2 inch
  • Luchtslang 1 inch
  • Persluchtketels
  • Nakoelers

Eenvoudig een rig-safe compressor huren

Heeft u in ons aanbod de compressor gevonden die u wilt gaan huren? Bel dan naar +31 (0)85 273 30 83 en reserveer meteen de perfecte rig-safe compressor bij onze compressorverhuur. Voor advies op maat of meer informatie bent u ook welkom om contact met ons op te nemen.

Bekijk ook eens

Takel huren Amsterdam | Aggregaat huren | Aggregaat verhuur Rotterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie