haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Rigging materiaal

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Rigging materiaal is onmisbaar in de maritieme en offshore sector, maar wordt ook veel gebruikt in andere sectoren. Heeft u dit materiaal nodig voor een (tijdelijk) project? Bij TechRent in Amsterdam bent u aan het juiste adres voor de verhuur.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Wat u moet weten voordat u rigging materiaal huurt

De veiligheid tijdens een hijs-rigging klus essentieel bij onze opdrachtgevers. Om die reden is het belangrijk dat het rigging materiaal dat u huurt van hoge kwaliteit is. Bij TechRent heeft u die garantie. Het rigging materiaal dat wij verhuren wordt namelijk gekeurd aan de hand van de strengste richtlijnen die gelden op het gebied van milieu en veiligheid, of u nu een aggregaat of een compressor nodig heeft. Dankzij ons materiaal voert u uw werkzaamheden dus met zekerheid uit. In ons assortiment vindt u verschillende soorten van het rigging materiaal. Denk aan verschillende handkettingtakels, balkklemmen en luchttakels.

Neem contact op en maak uw wensen kenbaar

Bij het huren van rigging materiaal heeft u bij ons heel wat keuze. Zo kiest u uit verschillende systemen en uitvoeringen. Hierdoor bieden wij voor elk project het juiste materiaal. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Wilt u iets vragen? Of heeft u uw keuze al gemaakt? Neem in alle gevallen contact op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Takel huren Amsterdam | Aggregaat huren | Aggregaat verhuur Rotterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie