haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Takelverhuur

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

In de takelverhuur van TechRent in Amsterdam vindt u verschillende soorten takels om te huren. Deze takels zijn beschikbaar in verschillende formaten en met verschillende hijscapaciteiten. Waar u voor lichte werkzaamheden genoeg heeft aan een kleine takel, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een takel die geschikt is voor zwaardere werkzaamheden. Voor elke klus vindt u de juiste kettingtakel in onze verhuur.

Neem direct contact opBekijk onze hef- & hijsmaterialen

Bij onze takelverhuur vindt u materieel voor ieder project

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van takel- en hijsmateriaal voor de industriële sector. Ook verhuren we regelmatig materieel voor de maritieme en offshore sector. Om deze reden zijn onze takels enorm robuust en kunnen ze tegen een stootje. Ze zijn bestendig tegen de zwaarste omstandigheden, zeker onze luchttakel. Met materieel uit onze takelverhuur weet u zeker dat u het project op de meest effectieve manier uitvoert, zelfs in ruimtes waar gewerkt wordt met veel stof of gevaarlijke substanties.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het huren van een takel hoeft niet moeilijk te zijn. Heeft u al precies voor ogen welke takel het beste bij uw werkzaamheden past? Of wilt u zichzelf hierover laten adviseren door specialisten van onze takelverhuur? Neem in beide gevallen contact met ons op via . Wij vertellen u meer over de opties die we u te bieden hebben en geven u indien gewenst advies op maat.

Bekijk ook eens

Offshore equipment | Rig safe compressor verhuur | Rigging materiaal

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie